MijnID

ERROR: EduDivers not found

lesgeven

ERROR: EduDivers not found

onderwijsbeleid

ERROR: EduDivers not found
volg ons op twitter
volg ons op twitter

nieuws

oproep lhbt-jongeren om wensen voor activiteiten en informatie aan te geven

20 mei 2013 - Door het hele land zijn er jongeren die online en offline ontmoetingen organiseren voor jonge lesbo’s, homo’s, biseksuelen en transgenders. COC Nederland en MOVISIE maken een ondersteuningspakket, zodat deze initiatieven succesvoller worden. Ben jij onder de 28 jaar of ken je zulke LHBT jongeren? Vul de enquête in of stuur hem naar haar of hem op! Klik hier om de vragenlijst in te vullen

bioscoopbon

Het invullen van de vragenlijst kost slechts 10 minuten. En niet onbelangrijk: je maakt kans op bioscoopbonnen! Je gegevens gebruiken we alleen voor dit project en als je liever niet hebt dat we je naam weten kun je de vragenlijst helemaal anoniem invullen. Je mening geven kan tot 30 mei, dus wees er op tijd bij.

on the right track

MOVISIE, COC, Expreszo, NJR en de Kringen werken in dit project samen om mét LHBT-jongeren te zoeken naar antwoorden op dit soort vragen in het project ‘On the right track’. In dit project willen we onderzoeken wat de eisen, wensen, en behoeften van jonge LHBT’s en succes- en faalfactoren van LHBT-jongereninitatieven, zullen we een aanjaagprogramma voor LHBT-jongereninitiatieven ontwikkelen en houden we een aantal nationale bijeenkomsten.

meedenken op facebook

Jongeren die het leuk vinden om verder met MOVISIE, COC, Expreszo, NJR en de Kringen mee te denken en op de hoogte te blijven van het project On the Right Track? Word dan lid van de Facebookgroep.