over edudivers

edudivers acm netwerk

De denktank "acm netwerk" is opgezet in het kader van het Europese ARES project, waarin organisaties uit Italië, Estland, het Verenigd Koninkrijk en Polen deelnemen. Het doel van dit tweejarige proect is om ervaringen uit te wisselen over kunst, cultuur, media, educatie en homofobie (arts, culture and media). Doorlopend openbaar nieuws over dit project en kunstuitngen die iets te maken hebben met homofobie vindt men op de Facebook ARES pagina.

aanmelden en afmelden

Schrijf je hier in voor de acm netwerk mailinglijst:

Wil je je afmelden voor deze mailinglijst, volg dan de onderstaande link naar de afmeldpagina en vul je emailadres in.
Afmelden

deelnemen aan de discussie

Nadat je jezelf hebt aangemeld, kun je mails sturen aan edudivers-acm-netwerk@lijst.edudivers.nl. Alle mails worden direct worden doorgestuurd aan alle leden van de lijst.

moderatie

De acm netwerk mailinglijst is opgezet en draait op de website van EduDivers, kenniscentrum onderwijs en seksuele diversiteit. De medewerkers van EduDivers doen dit project in hun vrije tijd.
De mailinglijst is ongemodereerd. Dat wil zeggen dat alle mails die u stuurt aan edudivers-acm-netwerk@lijst.edudivers.nl direct worden doorgestuurd aan alle leden. Dat vereist van de leden een online beleefdheid. Wij verzoeken iedereen daarom om zich in mails te onthouden van beledigingen, roddels of erger. Kritiek is prima, maar persoonlijke opmerkingen kunnen beter met de persoon zelf (en - de ervaring leert - offline) afgehandeld worden.
EduDivers stelt zich niet verantwoordelijk voor opmerkingen die via deze lijst wordt gemaakt, maar zal leden die deze cyberbeleefdheid niet kunnen opbrengen van de lijst verwijderen.

contact

Voor opmerkingen of klachten over de lijst kunt u contact opnemen met Peter Dankmeijer, 020-4288073