over edudivers

stoppesten

De denktank "stop pesten" is opgezet naar aanleiding van het opzetten van een landelijk anti-pest beleid door het Ministerie van OCW, dat op zijn beurt was ingegeven door een serie zelfmoorden van tieners na continue pesten. Hoewel het initiatief van OCW erg wordt gewaardeerd, is er ook veel discussie over of het plan goed genoeg is en wat er allemaal nog meer nodig is. Deze denktank geeft ruimte aan deze discussie. De denktank is in essentie een open mailinglijst waarop iedereen zich kan aanmelden of afmelden.

aanmelden en afmelden

Schrijf je hier in voor de stoppesten mailinglijst:

Wil je je afmelden voor deze mailinglijst, volg dan de onderstaande link naar de afmeldpagina en vul je emailadres in.
Afmelden

deelnemen aan de discussie

Nadat u zich heeft aangemeld, kunt u mails sturen aan stoppesten@lijst.edudivers.nl. Alle mails worden direct worden doorgestuurd aan alle leden van de lijst.

moderatie

De stoppesten mailinglijst is opgezet en draait op de website van EduDivers, kenniscentrum onderwijs en seksuele diversiteit. Dat wil niet zeggen dat de discussie beperekt moet blijven tot homoseksualiteit. Een gemeenschappelijke discussie en aanpak is voor iedereen van belang. Zie dit initiatief daarom als een service aan de maatschappij.
De mailinglijst is ongemodereerd. Dat wil zeggen dat alle mails die u stuurt aan stoppesten@lijst.edudivers.nl direct worden doorgestuurd aan alle leden. Dat vereist van de leden een online beleefdheid. Wij verzoeken iedereen daarom om zich in mails te onthouden van beledigingen, roddels of erger. Kritiek is prima, maar persoonlijke opmerkingen kunnen beter met de persoon zelf (en - de ervaring leert - offline) afgehandeld worden.
EduDivers stelt zich niet verantwoordelijk voor opmerkingen die via deze lijst wordt gemaakt, maar zal leden die deze cyberbeleefdheid niet kunnen opbrengen van de lijst verwijderen.

contact

Voor opmerkingen of klachten over de lijst kunt u contact opnemen met Peter Dankmeijer, 020-4288073