Zoekresultaten

Zoekresultaten

Resultaten 1 - 4 van 4 voor: film/video

effectieve voorlichting - lees pagina »

Empathie" kan je opwekken door het vertellen van een eigen verhaal, maar het laten zien van een (goede) video blijkt vrijwel even effectief te zijn. ... Het rolmodel ( life of in de film) moet je aanspreken.

*E-ZINE* 22 MEI 2016 - lees pagina »

De video, genaamd "Eén man, één vrouw" leert kinderen dat hun leraar fout is om te zeggen dat mensen hun eigen relatie kunnen kiezen. ... De video moedigt kinderen ook uit om kinderen uit lesbische en homogezinnen lastig te vallen met religieuze veroordelingen en zegt dat je dit kan oefenen met je ouders.

het gebruik van burger inn - lees pagina »

Burger Inn" bestaat uit een video van circa 15 minuten en een brochure met een aantal lessuggesties. ... De video is in 1999 gemaakt door MediaActive onder begeleiding van een projectgroep, waarin onder meer Forum, het NIGZ, de AOB en de Rutgersstichting deelnamen.

handboek voorlichtingscoördinatie - 1-3-2 - begroting suggesties - lees pagina »

Ga ervan uit dat de zuiver materiële kosten (zetwerk en lithografie/film) circa Fl 100 per drukgang (per kleur) zullen komen. ... Bijvoorbeeld folders van het landelijk COC, foto's of zelfs video-opnamen van voorlichtingen.