Zoekresultaten

Zoekresultaten

Resultaten 1 - 12 van 12 voor: intersekse

tips voor de week van de lentekriebels - lees pagina »

Volstrekt nieuw is dat EduDivers voor de bovenbouw ook lessen ontwikkelde over biseksualiteit en over kinderen met een intersekse conditie. ... nieuw: biseksualiteit en intersekse

*Nieuwsbrief Jezelf zijn in Leiden* - lees pagina »

Volstrekt nieuw is dat EduDivers voor de bovenbouw ook lessen ontwikkelde over biseksualiteit en over kinderen met een intersekse conditie. ... In het onderwijs is nog bijna niets bekend over kinderen met een intersekse conditie.

effectieve voorlichting - lees pagina »

Als het er al is, dan ligt de nadruk op relatief oppervlakkige kennis (wat is homo, lesbisch, maar nauwelijks aandacht voor biseksualiteit, transgender en helemaal niet voor intersekse).

coc stelt 6 eisen aan onderwijsbeleid - lees pagina »

Aandacht voor biseksualiteit, transgender en intersekse komt nog nauwelijks voor.

*E-ZINE* 30 DECEMBER 2016 - lees pagina »

aandacht voor intersekse in de voorlichting nodig ... 29 december 2016 - Onlangs heeft ILGA-Europe en de Federatie van Intersekse Organisaties OII-Europa een toolkit gepubliceerd over hoe je een goede bondgenoot van interseksuele mensen kan zijn.

aandacht voor intersekse in de voorlichting nodig - lees pagina »

29 december 2016 - Onlangs heeft ILGA-Europe en de Federatie van Intersekse Organisaties OII-Europa een toolkit gepubliceerd over hoe je een goede bondgenoot van interseksuele mensen kan zijn. ... Het document geeft een aantal tips over hoe scholen, schooladviseurs en opvoeders intersekse thematiek in hun werk kunnen integreren.

intersekse tot voor kort: kiezen, zwijgen en opereren - lees pagina »

16 november 2016 - Maandag 28 november geeft cultuurwetenschapper Margriet van Heesch het "Felix College" over intersekse, en waarom we hier weinig over weten. ... intersekse tot voor kort: kiezen, zwijgen en opereren

unesco conference over homopesten succes en teleurstelling - lees pagina »

De maatschappelijke organisaties hadden graag gezien dat de Call naast LHBT ook leerlingen met een intersekse conditie had genoemd.

toolkit-seksuele-diversiteit - lees pagina »

SCP rapport "Leven met intersekse"

psychologen en pedagogen maken lhbti hulpverlening tot prioriteit - lees pagina »

Daarbij zal ook aandacht zijn voor jongeren met een intersekse conditie.

PERSBERICHT *Psychologen en pedagogen maken LHBT hulpverlening tot prioriteit* - lees pagina »

Daarbij zal ook aandacht zijn voor jongeren met een intersekse conditie.

Nieuws - lees pagina »

Volstrekt nieuw is dat EduDivers voor de bovenbouw ook lessen ontwikkelde over biseksualiteit en over kinderen met een intersekse conditie.