Zoekresultaten

Zoekresultaten

Resultaten 1 - 50 van 69 voor: mbo

waar begin je? onderwijsalliantie identificeert 6 startpunten - lees pagina »

De zoektocht eindigt bij zes punten die positief blijken te werken voor een veilig klimaat in po, vo en mbo. ... De uitkomsten zijn echter ook herkenbaar voor het po en mbo.

schoolbegeleiding mbo's rond seksuele diversiteit - lees pagina »

schoolbegeleiding mbo's rond seksuele diversiteit ... In het kader van een lopend programma over seksuele diversiteit in het mbo doet EduDivers aan training en schoolbegeleiding van circa 10 mbo's.

ontwikkeling mbo-keuzedeel diversiteit - lees pagina »

ontwikkeling mbo-keuzedeel diversiteit ... In het kader van een lopend programma over seksuele diversiteit in het mbo ontwikkelt EduDivers een "keuzedeel diversiteit".

*E-ZINE* 5 juni 2017 - lees pagina »

Daarnaast is gevraagd om - naast het basis- en voortgezet onderwijs - ook voorlichting in het mbo verplicht te maken.

tweede kamer wil scholen straffen als ze niet voorlichten - lees pagina »

Daarnaast is gevraagd om - naast het basis- en voortgezet onderwijs - ook voorlichting in het mbo verplicht te maken. ... verplichting in het mbo

coc stelt 6 eisen aan onderwijsbeleid - lees pagina »

verplichting in het mbo ... Ondanks dat de directie mbo van het ministerie van OCW in de afgelopen jaren stevig heeft geïnvesteerd in het beschikbaar stellen van gratis ondersteuning aan mbo opleidingen op het gebied van seksuele diversiteit door COC Nederland, Theater AanZ en EduDivers, blijft er nog veel te wensen over.

*E-ZINE* 30 DECEMBER 2016 - lees pagina »

nieuw project voor seksuele diversiteit in het mbo ... 19 september 2016 - Het Ministerie van OCW heeft besloten om COC Nederland, Theater AanZ en EduDivers nog eens 2 jaar te financieren voor een vervolgproject in het mbo.

*Nieuwsbrief Jezelf zijn in Leiden* - lees pagina »

MBO TOOLKIT EN GRATIS ONDERSTEUNING ... Toolkit en leerlijn MBO gepubliceerd

In de klas voor MBO - lees pagina »

In de klas voor MBO ... De MBO toolkit "Omgaan met wat je niet verwacht"

meer aandacht voor seksuele diversiteit in het mbo - lees pagina »

19 september 2016 - Het Ministerie van OCW heeft besloten om COC Nederland, Theater AanZ en EduDivers nog eens 2 jaar te financieren voor een vervolgproject in het mbo. ... Dat melden de partners in de derde nieuwsbrief "Seksuele diversiteit in het mbo" die vandaag uitkwam.

evaluatie van een project rond integratie van seksuele diversiteit in het mbo - lees pagina »

evaluatie van een project rond integratie van seksuele diversiteit in het mbo ... In opdracht van de projectgroep "Seksuele diversiteit in het MBO" onderzocht het ITS uit Nijmegen in hoeverre het traject van AanZ, EduDivers en COC Nederland impact had in de deelnemende opleidingen.

onderwijsinspectie: omgaan met seksualiteit en seksuele diversiteit (2016) - lees pagina »

Het rapport is gebaseerd op onderzoeken van inspecteurs op 67 scholen voor PO, VO, SO en MBO. ... Tot onze (EduDivers’) verbazing zegt de Inspectie dat in het basisonderwijs het meeste aandacht wordt geschonken aan seksuele diversiteit, wat minder in het middelbaar onderwijs en nog minder in het MBO.

onderwijsinspectie durft kwaliteit onderwijs niet te beoordelen - lees pagina »

wel kwantitatieve verschillen tussen po, vo en mbo ... Tot onze (EduDivers’) verbazing zegt de Inspectie dat in het basisonderwijs het meeste aandacht wordt geschonken aan seksuele diversiteit, wat minder in het middelbaar onderwijs en nog minder in het MBO.

*E-ZINE* 30 AUGUSTUS 2016 - lees pagina »

lhbt studenten in mbo driemaal zo vaak gepest ... 14 mei 2016 - Ruim 88% van de mbo-studenten en 91% van het personeel voelt zich in hun school veilig.

stagiair marketing - lees pagina »

Daarom werken we aan het ontwikkelen van drie "verkoopbare" schoolprogramma's voor basisonderwijs, voortgezet onderwijs en MBO.

*E-ZINE* 22 MEI 2016 - lees pagina »

Schadevergoeding voor afgewezen MBO stagiair

lhbt studenten in mbo driemaal zo vaak gepest - lees pagina »

14 mei 2016 - Ruim 88% van de mbo-studenten en 91% van het personeel voelt zich in hun school veilig. ... Dat komt uit de MBO veiligheidsmonitor over 2014 en 2015.

monitor sociale veiligheid in de mbo-sector 2014/2015 - lees pagina »

monitor sociale veiligheid in de mbo-sector 2014/2015 ... Ruim 88% van de mbo-studenten en 91% van het personeel voelt zich in hun school veilig.

PERSBERICHT: Alliantie roept scholen op tot gesprek over seksuele diversiteit - lees pagina »

Discussievragen voor mbo opleidingen

alliantie roept scholen op tot gesprek over seksuele diversiteit - lees pagina »

Discussievragen voor mbo opleidingen

schadevergoeding voor afgewezen mbo stagiair - lees pagina »

25 april 2016 - MBO stagiair Bas van der Meer krijgt een schadevergoeding van €1500 en groothandel De Boer moet €1800 boete betalen. ... schadevergoeding voor afgewezen mbo stagiair

toolkit-seksuele-diversiteit - lees pagina »

De toolkit "Omgaan met wat je niet verwacht" is een van de producten van het project "Seksuele Diversiteit in het mbo: een duurzame aanpak".

mbo - lees pagina »

mbo

mbo-begeleiding - lees pagina »

mbo-begeleiding

*E-ZINE* 16 JANUARI 2016 - lees pagina »

project seksuele diversiteit in mbo nadert afronding ... 10 januari 2016 - Het project om seksuele diversiteit duurzaam te verankeren in mbo opleidingen voor zorg en welzijn nadert zijn einde.

movisie presenteert lesmateriaal voor mbo-hbo welzijn - lees pagina »

14 januari 2016 - MOVISIE publiceert een serie “stappenplannen” om les te geven over seksuele diversiteit voor mbo en hbo zorgopleidingen. ... De handreikingen geven tips voor wat men kan doen in de klas, maar gaat niet in op hoe docenten kunnen omgaan met in het mbo vaak heftige emoties van studenten.

project seksuele diversiteit in mbo nadert afronding - lees pagina »

10 januari 2016 - Het project om seksuele diversiteit duurzaam te verankeren in mbo opleidingen voor zorg en welzijn nadert zijn einde. ... project seksuele diversiteit in mbo nadert afronding

project onderwijsalliantie voor seksuele diversiteit 2015-2017 - lees pagina »

Uitkomst: adviesrapportages aan relevante organisaties (bijvoorbeeld MBO-raad, MBO veiligheidsplatform, OCW, projectontwikkelaars en uitgevers).

vacatures rvt-leden edudivers en gale - lees pagina »

Rekening houdend met het geheel wegvallen van subsidies, werken we (met stagiaires) aan het ontwikkelen van 3 "verkoopbare" schoolprogramma's voor basisonderwijs, voortgezet onderwijs en MBO. ... Gezien deze ontwikkelingen zoeken we naar RvT leden met onderwijservaring in het PO, VO en MBO, naar een of enkele jongeren, naar mensen met communicatie- en marketingervaring en eventueel mensen met internationale fondsenwervingervaring.

jezelf zijn in Leiden-op alle scholen - lees pagina »

In dit eerdere project (2012-2014) is op 5 scholen (1 PO, 3 VO en 1 MBO) geëxperimenteerd met het inbouwen van structurele aandacht voor seksuele diversiteit in het schoolbeleid en het leerplan.

seksuele diversiteit in het mbo: ontwikkeling - lees pagina »

seksuele diversiteit in het mbo: ontwikkeling ... Het uiteindelijke doel is het duurzaam integreren van seksuele diversiteit binnen het mbo.

seksuele diversiteit in het mbo: de verduurzaming - lees pagina »

seksuele diversiteit in het mbo: de verduurzaming ... Het uiteindelijke doel is het duurzaam integreren van seksuele diversiteit binnen het mbo.

mbo - lees pagina »

mbo

seksuele diversiteit wordt in welzijnsopleidingen geïntegreerd - lees pagina »

7 januari 2014 - EduDivers, COC Nederland en Theater AanZ ontwikkelen momenteel een methode aandacht volledig voor seksuele diversiteit volledig te integreren MBO welzijnsopleidingen.

UNESCO kondigt ministeriële conferentie over homopesten aan - lees pagina »

Voor de ontwikkeling van een meer solide strategie is nauwe samenwerking met de overheid en in Nederland met de sectorraden (PO-raad, VO-raad, MBO-raad en HBO-raad) de kern van een high impact strategie.

*E-ZINE* 17 JANUARI 2015 - lees pagina »

EduDivers, COC Nederland en Theater AanZ ontwikkelen momenteel een methode aandacht volledig voor seksuele diversiteit volledig te integreren MBO welzijnsopleidingen.

roc van amsterdam start werkgroep seksuele diversiteit - lees pagina »

Om dat te bereiken, moet seksuele diversiteit opgenomen worden in de MBO kwalificatiedossiers.

inschrijving nieuwsbrief "seksuele diversiteit in het mbo" - lees pagina »

inschrijving nieuwsbrief "seksuele diversiteit in het mbo" ... Hier kunt u zich inschrijven op de nieuwsbrief over seksuele diversiteit in het mbo.

lhbtjongerenenquete - lees pagina »

Welkom bij het onderzoek naar seksuele diversiteit in het MBO.

geen gezicht: verkenning van seksuele diversiteit in het mbo - lees pagina »

geen gezicht: verkenning van seksuele diversiteit in het mbo ... De verwachting is dat deze aanscherping ook voor het MBO gaat gelden.

Seksuele vorming - lees pagina »

Of zoals de makers zeggen: het is een lesmethode over liefde, relaties en seksualiteit voor het voortgezet onderwijs en MBO. ... mbo

Nieuws - lees pagina »

MBO TOOLKIT EN GRATIS ONDERSTEUNING ... Toolkit en leerlijn MBO gepubliceerd

unic wint prijs voor beste schoolcampagne tegen homofobie - lees pagina »

Vier scholen deden dit jaar experimenteel mee aan de Voice OUT schoolcampagne: vmbo Calvijn met Junior in Amsterdam, mbo Grafisch Lyceum te Utrecht, vwo Hofstad Lyceum te Den Haag en havo-vwo UniC te Utrecht.

onderwijsalliantie - lees pagina »

Discussievragen voor mbo opleidingen ... Voer een gesprek in uw MBO opleiding

medewerkers - lees pagina »

Theater AanZ (mbo-projecten) ... COC Nederland (mbo-projecten, onderwijsalliantie)

beroepsonderwijs - lees pagina »

Schrijf u hier in op de nieuwsbrief "Seksuele diversiteit in het mbo" ... mbo-toolkit "omgaan met wat je niet verwacht" (integraal schoolverbeterprogramma)

vacatures & stages - lees pagina »

schoolbegeleiding mbo's rond seksuele diversiteit ... ontwikkeling mbo-keuzedeel diversiteit

voortgezet onderwijs - lees pagina »

maak de zin af (vmbo, mbo) ... carrouselspel (havo, vwo, mbo, hbo)

landelijk beleid - lees pagina »

De vervolgstrategie van het COC is om de controle op de uitvoering daarvan te verscherpen en (daarna) om ook de kerndoelen voor het MBO te wijzigen.

hoger onderwijs - lees pagina »

Het hoger algemeen voortgezet onderwijs start na de havo, vwo of mbo ... Besteed aandacht aan hoe medewerkers op mbo-niveau met diverse achtergronden zouden moeten omgaan met (seksuele) diversiteit en hoe men deze omgang kan aansturen