Zoekresultaten

Zoekresultaten

Resultaten 1 - 50 van 62 voor: media

*E-ZINE* 5 juni 2017 - lees pagina »

Wilt u de link naar dit e-zine delen op sociale media?

het creëren van urgentie bij schoolleiders - lees pagina »

We horen het veel in de media en van scholen zelf: er is veel bureaucratie en er wordt op scholen door honderden organisatie een beroep gedaan voor allerlei maatschappelijke belangen.

walk the talk: tips om scholen te begeleiden - lees pagina »

Naast het eigen aanbod over Lentekriebels bieden wij ook voorlichting van het COC, trainingen over media wijsheid voor laaggeletterde ouders. ... Voor de gemeente is het een prioriteit omdat er een aantal gevallen van homopesten in de media zijn geweest.

*E-ZINE* 30 DECEMBER 2016 - lees pagina »

Wilt u de link naar dit e-zine delen op sociale media?

*E-ZINE* 30 AUGUSTUS 2016 - lees pagina »

Wilt u de link naar dit e-zine delen op sociale media?

*E-ZINE* 22 MEI 2016 - lees pagina »

Wilt u de link naar dit e-zine delen op sociale media?

apart zetten van homoleerling is bad practice - lees pagina »

Ik hoor verschrikkelijke verhalen die nooit de media halen.

apart zetten van homoleerling is bad practice - lees pagina »

Ik hoor verschrikkelijke verhalen die nooit de media halen.

spannende lhbt workshops op 19 april - lees pagina »

Ik vindt het geweldig om met docenten in de slag te gaan over hoe je deze media het best inzet, want alles hangt natuurlijk af van een goed discussie na de film."

senegalese mob probeert 'homo' student te lynchen - lees pagina »

Het hoofd van de beveiliging vertelde de media dat de menigte eiste dat de student het bankgebouw uit kwam.

*E-ZINE* 28 MAART 2016 - lees pagina »

Wilt u de link naar dit e-zine delen op sociale media?

*E-ZINE* 6 MAART 2016 - lees pagina »

Wilt u de link naar dit e-zine delen op sociale media?

*E-ZINE* 16 JANUARI 2016 - lees pagina »

Wilt u de link naar dit e-zine delen op sociale media?

marinus schouten neemt afscheid van edudivers - lees pagina »

Nog tot in 2014 werd de boot door de media als één van de meest opmerkelijke gezien.

bijna een kwart van het pesten op scholen in litouwen is homofoob - lees pagina »

Ondertussen worden stereotypen en vijandige houdingen naar LHBT niet verboden en vrij verspreid door de Litouwse media.

nieuwe materialen voor basisscholen in argentinië - lees pagina »

100% Diversiteit en rechten" kwam eerder met handreikingen voor leraren en werkte aan het creëren van bewustzijn in de media.

partnerschap over film en homofobie breidt netwerk uit - lees pagina »

In Nederland kunnen docenten die iets doen met film, zoals CVK docenten, maar ook filmmakers, regisseurs en producenten mee doen met het Nederlandse ACM (Arts, Culture, Media) netwerkje.

russische situatie in scholen en voor lhbt jongeren verslechtert - lees pagina »

Blijkbaar bedoelt het media-instituut dat lhbt jongeren lafaards, zwak, onzeker, geen keuzes kunnen maken en geen zelfrespect hebben. ... De campagne richt zich tot nu toe vooral op zelforganisaties en belangenorganisaties, journalisten, sociale media en leraren die er geen ultraorthodoxe ideeën op na houden.

ghanese studenten proberen homoleerlingen te lynchen - lees pagina »

11 februari 2015 - Volgens lokale media hebben leerlingen van een jongensschool in Danu, Ghana, op 6 februari geprobeerd twee medestudenten te lynchen toen ze ontdekten dat die seks met elkaar hadden gehad. ... De media melden dat de leerlingen van St Paul's Senior High School ontdekten dat de twee studenten seks hadden.

scp: jongeren en seksuele oriëntatie - lees pagina »

Desondanks presenteerden ze hun rapport met als slagzin dat de houding verbeterd is, en dat werd ook overgenomen door de meeste media.

scp: homojongeren zijn anders dan heterojongeren - lees pagina »

Desondanks presenteerden ze hun rapport met als slagzin dat de houding verbeterd is, en dat werd ook overgenomen door de meeste media.

zelfmoord transgender tiener veroorzaakt beweging tegen conversietherapie - lees pagina »

Toen haalden ze me van school af, en ze pakten mijn laptop en telefoon af, zodat ik ook via sociale media niet meer met mijn vrienden kon praten.

gay straight alliances - lees pagina »

Faciliteer dit door bijvoorbeeld een interactieve website, sociale media en bijeenkomsten.

*E-ZINE* 10 MAART 2015 - lees pagina »

Wilt u de link naar dit e-zine delen op sociale media? ... Volgens lokale media hebben leerlingen van een jongensschool in Danu, Ghana, op 6 februari geprobeerd twee medestudenten te lynchen toen ze ontdekten dat die seks met elkaar hadden gehad.

*E-ZINE* 25 MAART 2015 - Special over landelijke onderwijsconferentie Met Alle Respect! - lees pagina »

Wilt u de link naar dit e-zine delen op sociale media?

*E-ZINE* 9 NOVEMBER 2015 - lees pagina »

Wilt u de link naar dit e-zine delen op sociale media?

*E-ZINE* 10 MEI 2015 - lees pagina »

Wilt u de link naar dit e-zine delen op sociale media?

*E-ZINE* 17 JANUARI 2015 - lees pagina »

Wilt u de link naar dit e-zine delen op sociale media? ... Desondanks presenteerden ze hun rapport met als slagzin dat de houding verbeterd is, en dat werd ook overgenomen door de meeste media.

edudivers acm netwerk - lees pagina »

Het doel van dit tweejarige proect is om ervaringen uit te wisselen over kunst, cultuur, media, educatie en homofobie (arts, culture and media).

nieuw netwerk over film en seksuele diversiteit - lees pagina »

24 november 2013 - Afgelopen week vond in Florence de eerste bijeenkomst plaats van het Europese ARES uitwisselingsnetwerk van docenten en andere geïnteresseerden rond kunst, cultuur, media en seksuele diversiteit. ... Het project gaat verkennen hoe ACM (Artistic, Cultural and Media) Education (in Nederland: CKV) kan bijdragen aan emancipatie van LHBT jongeren.

ares: seksuele diversiteit in ckv en media-educatie - lees pagina »

ares: seksuele diversiteit in ckv en media-educatie ... om te verkennen hoe ACM (Artistic, Cultural and media) Education (in Nederland: CKV) kan bijdragen aan emancipatie van LGBT jongeren

vn publiceert "het raadsel" - lees pagina »

deel via sociale media! ... De video is ideaal voor het delen via social media en we zouden u aanmoedigen - als u dat wilt - om zo breed mogelijk te verspreiden onder uw eigen contacten.

ruben film wint young positive media award - lees pagina »

27 maart 2013 - De film anti-pest film "Ruben" heeft vandaag de Young Positive Media Award 2013 gewonnen. ... Elk jaar looft de Nationale Academie voor Media en Maatschappij deze uit aan positieve initiatieven die met behulp van media jongeren bereiken.

leerlingen adviseren europees parlement over homopesten - lees pagina »

De leerlingen constateerden dat er in hun land veel ruimte is voor verbetering van educatie, media en wetgeving. ... De leerlingen vinden dat pesten pijnlijke vormen aanneemt, met name in de sociale media, en zien dat dit mede leidt tot buitensluiting van LHBT docenten en leerlingen.

ruben les - lees pagina »

Op school verschijnt een foto via social media met de kus en wordt hij daarna getreiterd en mishandeld door een aantal jongens.

seksuele diversiteit in kringgesprekken - lees pagina »

Over het algemeen besteden de media meer aandacht aan de meer extreme vormen van homoseksualiteit. ... Hoe homoseksualiteit ook in de media komt, het onderwerp is nog zo geladen met waarden en normen dat er altijd meer over te zeggen is dan over meer vanzelfsprekende beelden.

google verwijdert stereotyperende app - lees pagina »

Volgens sommige Amerikaanse media is de man achter de app zelf homo en werd de app geïntroduceerd om het een 'grappig' boek onder de titel "Is my son gay?"

aps en kinderconsument organiseren middag over media en homoseksualiteit - lees pagina »

6 juni 2011 Dagelijks worden wij en dus ook onze leerlingen overspoeld met beelden uit de media. ... aps en kinderconsument organiseren middag over media en homoseksualiteit

steeds gewoner, nooit gewoon - lees pagina »

Zij hebben hun beelden vooral van de media (Gay Pride, entertainers). ... Dit onderzoek is in 2009 door het SCP gedaan onder 1636 jongeren tussen 26 en 25 jaar, via een online vragenlijst (180 + 21 vragen, 25 minuten), die verspreid is via diverse social media, websites en via promotieteams tijdens homo-evenementen.

opstaan tegen homopesten - lees pagina »

De campagne heeft een aantal posters beschikbaar en een kort filmpje, die men via zoveel mogelijk digitale media wil verspreiden.

gale projecten - lees pagina »

De media spelen in Namibië en in andere landen in Afrika een zeer destructieve en levensbedreigende rol voor homoseksuelen. ... Hiermee de aanzet gegeven tot samenwerking met lokale organisaties die het respecteren van mensenrechten monitoren door de media berichtgeving te volgen.

downloads - lees pagina »

Voice OUT (lestips voor 6-12 weken over identiteit, diversiteit, mensenrechten en media)

lesgeven - lees pagina »

In beide gevallen gaat het om uitingen van hoe leerlingen omgaan met en thema dat 'taboe' is, niettegenstaande alle media-aandacht.

informatie & discussie - lees pagina »

Meld je dan aan bij de "ACM" (Art, Culture _ Media) denktank-mailinglijst.

verschillen verkend: allochtone jongeren over homoseksualiteit - lees pagina »

We kunnen stellen dat het met de tolerantie onder allochtone jongeren niet zo slecht gesteld is als de berichten in de media ons in 1997-98 deden geloven.

anders zijn is van iedereen - lees pagina »

Ouders, leraren, leeftijdsgenoten, regio, religie, culturele achtergrond, media: allemaal zijn ze van invloed op de manier waarop jongeren tegen homoseksualiteit aankijken.

outway scholierenonderzoek Brabant - lees pagina »

Daaruit bleek dat homoseksualiteit redelijk zichtbaar was: bijna alle leerlingen (80%) hadden wel iets gehoord over homoseksualiteit in hun omgeving of via de media. ... Het was opvallend dat van alle homoseksuele media en organisaties de Gay Krant zeer hoog scoort qua bekendheid: 37% van de leerlingen kent die krant.

conflicthantering en homo/lesbische docenten - lees pagina »

Naast de ervaringen van geïnterviewde docenten is dit artikel gebaseerd op een analyse van conflicten die in de media zijn beschreven.

betrouwbaar meten van homodiscriminatie - lees pagina »

Hoewel de media en voorlichters zich vaak richten op mensen die zich het meest agressief intolerant opstellen, zit er altijd wel een zekere mate van intolerantie in ons allemaal.

Factsheet 4 - Homovijandigheid door allochtonen - lees pagina »

In de afgelopen jaren is er in de media veel aandacht geweest voor homovijandigheid door allochtonen. ... Zij stelt dat het met de tolerantie onder allochtone jongeren niet zo slecht gesteld is als de berichten in de media ons doen geloven.