Zoekresultaten

Zoekresultaten

Resultaten 1 - 15 van 15 voor: mijn id campagne

onderwijsalliantie start lesmaterialenwedstrijd - lees pagina »

Tijdens de wedstrijd zal de alliantie daarom regelmatig voorbeelden van lesmaterialen publiceren op de Mijn-ID Facebook pagina en deskundigen en het publiek vragen daarop te reageren. ... De wedstrijd is onderdeel van de MijnID campagne. ‘

mietjes moeten we niet - lees pagina »

mijn id ... EduDivers heeft samen met haar partners in de landelijke Onderwijsalliantie voor Seksuele Diversiteit de MijnID campagne ontwikkeld.

ruben les werkt ook op basisschool - lees pagina »

Jezelf kunnen zijn” is ook het thema van de Mijn ID campagne die door EduDivers in opdracht van de Onderwijsalliantie voor Seksuele Diversiteit wordt ontwikkeld. ... De kern daarvan is dat docenten, leerlingen, ouders en voorlichters zich als “Mijn ID ambassadeur” samen kunnen inzetten voor een schoolklimaat waarin niemand gepest worden en iedereen zichzelf kan zijn.

onderwijsalliantie start landelijke campagne tegen homopesten - lees pagina »

22 september 2012 - Op het Film by the Sea Festival in Vlissingen presenteren EduDivers en de Onderwijsalliantie in samenwerking met de film crew van de film "Ruben" vandaag een landelijke campagne om pesten van homo's op scholen tegen te gaan. " ... Tegelijk start een landelijke "Mijn ID" campagne om homopesten op scholen tegen te gaan.

unic wint prijs voor beste schoolcampagne tegen homofobie - lees pagina »

De prijs werd uitgereikt als afsluiting van de Mijn ID Onderwijsdag, die was georganiseerd door EduDivers namens de Onderwijsalliantie voor Seksuele Diversiteit. ... Tijdens de dag werd de Mijn ID Campagne gelanceerd.

onderwijsalliantie lanceert mijn id campagne - lees pagina »

29 juni 2012 - De Onderwijsalliantie voor Seksuele Diversiteit lanceerde vandaag de Mijn ID campagne, die minimaal 3 jaar gaat duren. ... De campagne wil stimuleren dat iedereen op school zichzelf kan zijn en wil dat bereiken door Mijn ID ambassadeurs te ondersteunen bij het bedenken van duurzame ideeën voor een veilig schoolklimaat.

mijn id materialen - lees pagina »

mijn id materialen ... Op deze pagina vindt u de materialen die voor de Mijn ID campagne zijn ontwikkeld.

edudivers introduceert unesco plan tegen homofoob pesten in nederland - lees pagina »

21 juni 2012 - Op 29 juni presenteert EduDivers een campagne om pesten van homo's op scholen tegen te gaan. ... De campagne is een invulling van aanbevelingen die UNESCO op 16 mei heeft gepresenteerd in een rapport over homofoob pesten.

leiden start met driejarig lhbt-emancipatieproject op scholen - lees pagina »

Het project "Jezelf zijn in Leiden" is ontwikkeld in nauwe samenwerking met COC Leiden en wordt een onderdeel van de Mijn ID campagne. ... Binnen scholen zullen enthousiaste personeelsleden, leerlingen en ouders worden gezocht, die als "Mijn ID ambassadeurs" meehelpen om verbeteringen te bewerstellingen.

mijnid2 - lees pagina »

De MijnID campagne: jezelf kunnen zijn op school ... De MijnID campagne bevordert dat iedereen op school zichzelf kan zijn, ook in seksuele identiteit, en creëert ruimte en steun om daarvoor eigen ideeën te lanceren.

mijnid3 - lees pagina »

De MijnID campagne: jezelf kunnen zijn op school ... De MijnID campagne bevordert dat iedereen op school zichzelf kan zijn, ook in seksuele identiteit, en creëert ruimte en steun om daarvoor eigen ideeën te lanceren.

MijnID campagne - lees pagina »

MijnID campagne ... De Onderwijsalliantie Seksuele Diversiteit (AOb, CBOO, CNVO en EduDivers) voert van 2012 tot 2014 de MijnID campagne.

index - lees pagina »

De MijnID campagne biedt u steun bij het veranderen van uw schoolklimaat zodat iedereen echt zichzelf kan zijn! ... Als u met de hele school meer aandacht wilt besteden aan “jezelf kunnen zijn”, inclusief seksuele diversiteit, organiseer dan om een Mijn ID themaweek of maand.

handreiking doorlopende leerlijn rond burgerschap, seksuele vorming en homo-emancipatie - lees pagina »

Zie de werkvormen bij [Mijn ID ... Zie de werkvormen bij [Mijn ID ../../

mijn id minicampagne - lees pagina »

mijn id minicampagne ... Mijn ID is een minicampagne voor scholen in het voortgezet onderwijs om in een steeds diverser wordende samenleving een respectvolle omgang met elkaar te stimuleren.