Zoekresultaten

Zoekresultaten

Resultaten 1 - 6 van 6 voor: snel aan de slag

het creëren van urgentie bij schoolleiders - lees pagina »

1 juni 2017 - De Onderwijsalliantie voor Seksuele Diversiteit is deze maanden naarstig op zoek naar nog betere oplossingen voor het LHBTI-vriendelijker maken van scholen. ... Degenen die op school verantwoordelijk zijn voor het beleid rond veiligheid en burgerschap zijn de locatiedirecteuren.

jongeren gaan update criteria voor lhbt vriendelijke scholen maken - lees pagina »

Die vraag is weer opgelaaid nadat de Onderwijsinspectie een maand geleden constateerde dat scholen wel "iets" doen aan voorlichting, maar dat de kwaliteit ervan ruim onvoldoende is om enig effect te hebben op het schoolklimaat. ... COC Nederland schreef de Tweede Kamer dat de COC Youth Council binnenkort zal komen met een lijst van criteria voor LHBT-vriendelijke scholen.

unesco conference over homopesten succes en teleurstelling - lees pagina »

19 mei 2016 - De ministeriële wereldconferentie van UNESCO over LHBT pesten op scholen is zowel een viering van successen als een teleurstelling gebleken. ... Aan de ene kant heeft UNESCO de leiding genomen in een vierjarig programma van onderzoeksprojecten in een reeks van landen.

handboek voorlichtingscoördinatie - 2 - uitgebreid stappenplan - lees pagina »

handleiding voor de coördinatie van voorlichtingsgroepen over homoseksualiteit ... overzicht van de stappen en actiepunten

tips voor het omgaan met homoseksualiteit in de gymles - lees pagina »

tips voor het omgaan met homoseksualiteit in de gymles ... Geeft het goede voorbeeld: in de sport, en in de omgang met elkaar.

handboek voorlichtingscoördinatie - 1 - starterspakket - lees pagina »

handleiding voor de coördinatie van voorlichtingsgroepen over homoseksualiteit ... Het starterspakket is bedoeld voor (COC) afdelingen of lokale homo/lesbische groepen die nog niet of nauwelijks aan voorlichting over homoseksualiteit doen.